rugbyshirts online

Puma

Over Puma

Puma is met een jaarlijkse omzet van ruim 1.5 miljard euro één van de grootste sportkleding merken ter wereld. Het merk is in 1947 opgericht door de Duitser Rudolf Dassler, het hoofdkantoor van Puma staat nog steeds in het Duitse Herzogenaurach. Het merk heeft verschillende supersterren onder contract staan om het merk te promoten, zo dragen onder meer de voetballers Sergio Aguero, Ibrahim Affelay en Cesc Fabregas en het voetbalteam van Feyenoord kleding van het merk. Naast voetbal sponsort Puma ook in het rugby een aantal teams. Onder andere Frankrijk en Ierland spelen hun wedstrijden in kleding van Puma en het merk heeft een contract met de Australische ster James O’Connor.

Gelukkig is Puma een merk dat graag met beide benen op de grond blijft staan, zo heeft het merk speciale Puma Outlet winkels waar iedereen de kwaliteitsproducten voor een lage prijs kan aanschaffen.

Puma rugby shirt Puma rugby shirt outlet Puma rugby shirt aanbieding

Kenmerken Puma

Puma is niet voor niets een van ’s werelds grootste sportmerken. Het merk heeft in elke tak van sport vele professionals aangetrokken waardoor de kleding voor elke specifieke sport weer aan de normen en wensen voldoet. Door de aanstelling van oud sporters, ontwerpers en kwaliteitscontroleurs uit de specifieke sport voldoet elke lijn altijd weer aan de eisen die gesteld worden in die sport. De kleding van Puma is daarom niet alleen trendy het kan ook de krachten die vrijkomen tijdens het sporten met gemak aan. Het merk heeft als logo een poema, in het Engels heet dit dier een Puma. Dit dier staat voor kracht, snelheid en elegantie, dit is precies wat kleding van Puma uitstraalt.

Ook jij kunt nu voordelig kleding van dit topmerk in huis halen met een Puma aanbieding. Straks loop jij er op het sportveld ook bij als een echte professional.

Prijzen variëren

van 27,95 tot 75,95