rugbyshirts online

North Sails

North Sails staat voor stijlvolle, prachtig ontworpen sportieve kleding in maritieme stijl. De naam zegt het al: het gaat om kleding waarin je gerust kunt gaan jachtvaren of professioneel zeilen. Maar het merk is behalve bij sportieve activiteiten bij andere gelegenheden ook goed draagbaar. Nonchalant, actief en met een groot gevoel voor zon, zee en vrijheid, dat is de stijl van de drager van het North Sails merk.

North Sails rugby shirt outlet North Sails rugby shirt aanbieding North Sails rugby shirt

Over  North Sails

Het Italiaanse sportswearlabel North Sails is in de jaren vijftig van de vorige eeuw begonnen als maker van hoogwaardige zeilen voor de zeilsport en heeft zijn naam daar internationaal gevestigd. De oprichter van het merk was een bekende zeiler, die dankzij zijn innovatieve zeilconstructies vele kampioenschappen op zijn naam heeft gezet.

Geїnspireerd op de nautische wereld van de zeilsport heeft het fashionlabel nu ook exclusieve kledingcollecties voor dames en heren, een kidslijn en accessoires. Van topjes, zwemshorts en luchtige kleding voor een zonnige dag, tot bodywarmers, zeiljassen en robuuste kleding voor zwaar weer. Shop bij ons voor een mooie North Sails aanbieding, waar je jaren plezier van zult hebben.

 

Kenmerken van North Sails

De collecties worden gekenmerkt door lichte kleuren en veel wit, blauw en zwart. Er wordt veel gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen, wat meteen het gevoel van zee en zeelucht oproept. De kleding is functioneel en duurzaam, dankzij de roots in de zeilsportwereld. Toch zijn er ook kledingstukken die stadser aandoen. In onze North Sails outlet is naar ieders smaak iets te vinden. Met een North Sails kledingstuk ben je in ieder geval verzekerd van professionele kwaliteit, modern design en een vleugje Italiaanse stijl.

Prijzen variëren

van 53,95 tot 94,95