rugbyshirts online

Nike

Nike is misschien het wel bekendste sportkledingmerk aller tijden. Of je nu op zoek bent naar schoenen, sportbroeken, shorts, rugbyshirts, polsbandjes, mutsen, rugzakken of sportsokken, Nike heeft in al die categorieën en nog vele andere wel iets wat precies bij jou past. De kans is groot dat je zelf een paar Nike-producten bezit. Wil je wat meer weten over dit merk? Hieronder kun je lezen hoe het bedrijf is ontstaan en waar het voor staat.

Nike rugby shirt Nike rugby shirt aanbieding Nike rugby shirt outlet

In 1964 richtte Phil Knight, die tegenwoordig nog steeds de grote baas is van Nike, het merk op onder de naam Blue Ribbon Sports. Het merk maakte al snel zijn opmars in de sportkledingindustrie. In 1978 vond er een naamwisseling plaats: Blue Ribbon Sports werd Nike, het merk dat tegenwoordig meer dan 44.000 medewerkers in dienst heeft en jaarlijks meer dan 24 miljard euro omzet. Tegenwoordig is Nike dus niet meer weg te denken uit je kledingkast. Waarom heet het bedrijf eigenlijk Nike? Is dat een zomaar uit de lucht gegrepen naam of schuilt er meer achter? Veel mensen weten niet dat de Griekse godin van de overwinning Nike (spreek uit: Nie-kè) heet; een toepasselijke en inspirerende naam voor een sportkledingbedrijf dus.

 

Nike-producten laten zich kenmerken door betaalbaarheid en kwaliteit. Nike vraagt geen bodemprijzen voor zijn producten, maar het bedrijf weet precies de juiste brug te slaan tussen strak ontworpen sportkleding en uitstekende functionaliteit. Als je een product van Nike koopt, kun je ervan uitgaan dat je het niet vijf weken later alweer hoeft te vervangen. Voor Nike aanbiedingen kun je het beste een Nike outlet opzoeken. Daar zijn de prijzen meestal net een tikkeltje lager dan bij reguliere sportkledingzaken.

Prijzen variëren

van 29,95 tot 84,95