rugbyshirts online

Napapijri

Napapijri: een ongewone merknaam voor een sportief merk van duurzame kleding. Napapijri is Noors voor noordpoolcirkel en roept meteen het beeld op van het afgelegen, koude noorden, waar de bedenker lange tochten maakte en inspiratie opdeed voor actieve en sportieve ontwerpen. Het merk Napapijri heeft het woord ‘travel’ als sleutelwoord. De wereld verandert voortdurend, maar waar het allemaal om draait bij Napapijri geographic is ‘travel’, oftewel ontdekkingsreizen, poolexpedities en avonturen. Kortom, een merk voor stoere avonturiers.

Napapijri rugby shirt Napapijri rugby shirt outlet Napapijri rugby shirt aanbieding

Over Napapijri

Het merk is niet van Noorse hand, zoals de naam en de kenmerkende Noorse vlag doen vermoeden, maar is in 1987 opgericht in het Italiaanse Aosta en brengt verschillende dames-, heren, kinder- en juniorkledinglijnen uit. De eerste collecties van Napapijri bestonden uit tassen en rugzakken, maar nu biedt het Italiaanse topbedrijf ook een ruim assortiment aan kledingstukken voor jong en oud. Ook skikleding, mutsen, dassen, handschoenen, schoenen, laarzen en accessoires behoren tot de collectie. Ook de kleinere accessoires, zoals portemonnees, riemen en etuis, worden gekenmerkt door het gebruik van prachtige, duurzame materialen. Geїnteresseerd in een Napapijri aanbieding? Neem dan even een kijkje in onze webshop.

 

Kenmerken Napapijri

Het Italiaanse merk levert voortdurend topkwaliteit en staat garant voor een originele stijl. Kleding van Napapijri is tegelijkertijd sportief, elegant, luxe en functioneel en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen. Het modelabel is bovendien niet gebonden aan een bepaalde leeftijd. De klanten waarderen het merk gewoonweg vanwege de mooie materialen, kwaliteitsdesigns en originele kleurcombinaties. In de Napapijri outlet zijn altijd prachtige basics te vinden om je kledingkast mee aan te vullen en om eindeloos mee te combineren.

Prijzen variëren

van 38,95 tot 98,95