rugbyshirts online

Gaastra

Je hebt ze vast wel eens eerder gezien: die welbekende, robuuste rode jassen met het Gaastra-logo erop. Misschien heb je ook de fleecetruien wel eens langs zien komen. Die zijn vooral in trek bij wandelaars en buitensporters. Je staat er misschien niet bij stil, maar Gaastra is best een bijzonder merk. Wil je weten waarom? Hieronder lees je waar Gaastra vandaan komt en wat het merk voor jou kan betekenen.

Gaastra rugby shirt Gaastra rugby shirt outlet Gaastra rugby shirt aanbieding

Gaastra klinkt je wellicht Nederlands in de oren. Dat heb je bij het rechte eind, want het merk is zo Hollands als boerenkool met worst. De officiële naam, Gaastra International Sportswear, komt ambitieus over, maar de oorsprong was een stuk minder internationaal. De oprichter was namelijk de enige echte Douwe Gaastra uit Sneek. Hij richtte zijn kledingbedrijf Gaastra Sail in 1897 op. Een volle eeuw later is Douwes bedrijfje na een kleine naamsverandering uitgegroeid tot een volwaardig sportkledingmerk. Gaastra is een merk voor de watersportliefhebbers. Dat is onder andere af te lezen aan de sponsoringactiviteiten die het bedrijf onderneemt: van zowel de Sneekweek als het zeilevenement Les Voiles de Saint-Tropez is Gaastra de grootste kledingsponsor.

 

Wat heeft Gaastra je te bieden? Het merk is niet het goedkoopste op de markt, maar wie zijn ogen open houdt en mooie Gaastra aanbiedingen weet te vinden, krijgt veel waar voor zijn geld. In indoorsportkleding is het merk niet echt thuis; de robuuste kwaliteit is echt iets voor de buitensporter. Dat merk je gelijk wanneer je een Gaastra outlet binnenloopt; van warme fleecetruien tot waterdichte jassen en broeken, Gaastra heeft wat je zoekt.

Prijzen variëren

van 34,95 tot 97,95